Castiga un HTC Cha Cha de la Orange Romania si iDevice.ro daca esti student la ASE

  Esti student la ASE? Esti abonat al Orange Romania? Daca raspunsul este da la ambele intrebari atunci te anunt ca prin intermediul operatorului tau de telefonie mobila poti primi notele de la examene direct pe telefon. Tot ce trebuie sa faci este sa iti trimiti numarul matricol prin SMS la numarul de telefon 273(tarif normal) iar de indata ce nota va fi publicata pe pagina ta personala de pe site-ul facultatii o vei primi gratuit si prin SMS. Asta nu este tot deoarece Orange iti trimite prin SMS si orice modificari facute in orarul tau plus noutatile legate de facultatea ta, totul gratuit.

  Acum sa trecem la partea cea mai grea, detaliile despre concurs. Orange Romania pune “la bataie” un smartphone HTC Cha Cha(echipat cu buton de Facebook, camera de 5 megapixeli, camera de chat, tastatura qwerty si ecran tactil, mp3 player si experienta superioata de navigare pe internet) pentru toti studentii Academiei de Studii Economice. Prima conditie pentru participare este inscrierea in cadrul programului prin trimiterea numarului matricol intr-un SMS la numarul de telefon 273. Dupa inscriere va trebui sa faceti un screenshot(captura de ecran) sau o poza a “carnetului de note” primit prin SMS, sa o publicati pe profilul vostru Facebook, sa mentionati pagina de pe Facebook a companiei Orange , printr-un tag,si sa lasati aici un comentariu cu un link catre profilul vostru de Facebook pe care ati publicat imaginea. Ideal ar fi sa ma urmariti si pe mine pe contul acesta pentru ca eu voi extrage castigatorul si va trebui sa va verific.

  Acestea fiind spuse, imi doresc sa fi avut si eu asa ceva in facultate si va urez mult noroc! Concursul se incheie pe 22 februarie la ora 23:59 asa ca ar fi bine sa va grabiti!