Tableta iPad este pregatita pentru o batalie cu tableta Microsoft(comic)

  V-am spus inca de saptamana trecuta ca Microsoft va tine astazi o conferinta in care va prezenta, cel mai probabil, o noua tableta care ar trebui sa concureze cu tableta iPad a celor de la Apple. In spiritul competitiei, cei de la JoyOfTech ne prezinta concurentii anteriori ai tabletei iPad si “curajul” produsului companiei din Cupertino.

11 COMENTARII

  1. O intrebare scurta pentru cine s-a lovit de o problema similara …
    Tocmai mi-am luat noul iPad din US si evident ca incarcatorul are o mufa ce nu se potriveste la prizele noastre. Este compatibil incarcatorul de iPhone cu noul iPad (si cand zic compatibil ma intreb daca il incarca la fel de repede) sau trebuie neaparat sa caut un adaptor de UE?

  2. Ia-ti un adaptor pentru prize din Romania, e vreo 35 de lei la resellerii de produse Apple. Tableta are nevoie de incarcatorul ala pentru ca ii ofera mai mult curent decat incarcatorul de iPhone.

  3. Tot legat de incarcatul tabletei,am si eu o curiozitate,tableta ipad nu se incarca prin usb de la laptop,calculator?,eu daca o conectez la laptop imi zice ca nu incarca….

  4. Salut, exista un soft ” Asus AI Charger ” care mareste capacitatea de incarcare a porturilor usb de la laptop/dektop. Il folosesc pentru laptop si incarca fara probleme noul iPad si ar trebui sa incarce ceva mai rapid iphone-ul, dar nu am verificat diferenta.

  5. Zaone cum incarca daca eu incerc la 2 laptopuri si la un desktop sa incarc un ipad 1 si un ipad 2 si la amndoua imi spune ca nu incarca…
    Am si usb 2.0 si usb 3.0 il conectez la usb calculatorul in recunoase,itunesul in recunoaste doar ca nu se incarca!!!!

  6. Zice ca nu se încarcă dar de fapt se încarcă foaaarte lent. Pe un laptop am incercat. Cred ca într-o noapte pune câteva zeci de procente. Așa ceva!