Phill Schiller indica faptul ca Apple nu este interesata sa produca iPhone Mini

  Zvonurile privind lansarea iPhone Mini au reaparut anul acesta, doua publicatii importante din SUA indicand faptul ca Apple este interesata sa aduca pe piata un iPhone de dimensiuni mai mici care ar urma sa fie vandut la un pret mai mic. Intr-un interviu dat publicatiei Shanghai Evening News, Phill Schiller pare sa nege aceste zvonuri, spunand ca Apple nu este interesata de cota de piata si nu isi dezvolta smartphone-urile, precum alti producatori, avand in gand cota de piata, ci experienta utilizatorilor.

We are not like other companies, launched multiple products in one breath, then pinning his hopes on a product to get the favor of consumers. Competitors launched many dimensions new products, but after purchase will find no suitable software products and user experience. So a lot of people in the Chinese market using a functional machine, some manufacturers use cheap smartphones replace feature phones, but this is not Apple’s product development direction.

  Apple nu ar fi interesata de dezvoltarea unor iPhone-uri de mai multe marimi, decat cele existente, insa este interesata de imbunatatirea proceselor de productie si a materialelor utilizate in iPhone-urile sale. Practic Schiller nu putea confirma faptul ca Apple ar putea lansa un iPhone Mini, deci a facut ceea ce stie el mai bine si a incercat sa nege totul, insa nimeni nu stie exact ce are Apple in plan. Stim sigur ca un nou model al iPhone va ajunge pe piata anul acesta, stim ca va fi mai bun decat cel actual, insa restul este deocamdata necunoscut.