iPhone 5S sau iPhone 6 ar urma sa aiba un ecran mai mare si un design complet nou

  Continuand seria zvonurilor legate de iPhone 5S, sau iPhone 6, cei de la Digitimes sustin ca Apple urmeaza sa lanseze un terminal low-cost care ar urma sa aiba un ecran mai mare, dar si un design diferit. Dispotivul ar trebui sa fie inferior, din punct de vedere hardware, unui nou iPhone high-end, deci teoretic ar trebui sa vorbim despre lansarea unui iPhone 5S cu design nou, dar si a unui iPhone 6. Unii parteneri ai companiei Apple sustin ca ar fi primit un teste un dispozitiv iPhone low-cost cu ecran mai mare de 4 inch si un design complet modificat, insa vorbim acum doar despre zvonuri.

Some sources claimed that they have seen the sample of the low-cost iPhone, which will come with a larger display, meeting the prevailing trend for the adoption of 5-inch displays for high-end models. They added that the low-priced iPhone will also have a brand new exterior design. Growing sales of the iPad mini, particularly in China and other emerging markets, may have served as an impetus for Apple to roll out a low-cost iPhone to repeat its success gained on the sale of the iPad mini, the sources commented.

  iPhone 5 a fost lansat in septembrie de catre Apple si ecranul sau sta la limita posibilitatii de a folosi ecranul fara probleme cu o singura mana, insa asta nu inseamna ca Apple nu ar putea lua in calcul lansarea unui smartphone cu ecran mai mare de 4 inch. Totusi, daca Apple va face acest pas, atunci ne putem astepta ca acest dispozitiv sa fie viitorul high-end si nu low-end-ul prezentat prin zvonuri, insa eu unul presupun acum ca Apple doar testeaza prototipuri si nimic mai mult.

20 COMENTARII

  1. Ce-i prostia asta cu o singura mana ? Cand il folosesti ca telefon, oricare poate fi utilizat cu o singura mana. Pt un smartphone, asta e insa o aberatie – faci pinch, sau zoom sau te joci, sau il folosesti in landscape mode cu o singura mana ?

  2. Sa optimizeze Aplicatiile pentru iphone 5 mai intai si dupa aia sa se mai gandeasca ce ecran pun… Am aplicatii care se vad ca pe iphone 4 de atatea luni

  3. Parerea mea este ca ar trebui putin schimbat design-ul , nu in totalitate ,dar macar putin ! Mie unul mi s-a cam luat de acest design al celor de la Apple. Nu imi displace design-ul iPhone-ului 5 , dar seamana foarte mult cu cel din 4S , cu mici modificari . Ecranul mai mare : pe asta nu o cred ! Ar fi bine macar un ecran de 4.3 – 4.5 inch MAXIM . Dar nu numai in lungime , ca devine telecomanda .

  4. Nu prea suna bine un ecran mai mare… Sper sa-l faca de maxim 4.3, dar cum spunea @niceman sa optimizeze app ca devine frustranta situatia…

  5. Sincer sa fiu , am si uitat de optimizarea aplicatiilor … Poate va avea un Retina Display asemanator cu cel din iPhone 5…

  6. Slabe sanse sa faca apple asa ceva,nu are cum sa implementeze ecrane mari,noua nu ne trebuie,si asa iphone-ul 5 este mult prea mare,noua ne trebuie ecrane mici,iar cel ideal ar fi ecranul de 1 inch,cu asta ar da lovitura.

  7. Gata ! L-am vazu. Pare interesant la prima vedere . Tehnic pare a fi un varf de gama cu S.O. Android. Asteptam sa scoata si Samsung ceva , si celelalte , iar pe urma Apple. Sunt curios daca vor face un display mai mare sau vor avea ceva WOW .
    P.S. : Ma refeream la date tehnice cum este. Am vazut cateva poze cu el .

  8. @zaone , sunt doar teste, high end’ul o sa fie tot alb negru si nici ecranul nu îl face mai mare..alb negru cred ca sunt caracteristicile beandului.

  9. Numai aberatii zvonurile astea ! De cand ma stiu am fost fan apple si am fost fan gandirii apple mai ales . Mam uitat la toate conferintele apple de pana acum si pot sa va spun ca apple nu gandeste asa ! Ecran mare ? NO WAY ! Mai multe culori ? Se poate , dar sanse foarte mici , un model low end ? NO WAY !!!! Iphone a fost facut inca din 2007 ca fiind un produs revolutionar ce inoveaza cu fievare noua aparitie !! Low-end !? Daca ar auzi steve jobs…