Prima Pagina Apple iPhone 5S sau iPhone 6 ar urma sa aiba un ecran mai...

iPhone 5S sau iPhone 6 ar urma sa aiba un ecran mai mare si un design complet nou

  Continuand seria zvonurilor legate de iPhone 5S, sau iPhone 6, cei de la Digitimes sustin ca Apple urmeaza sa lanseze un terminal low-cost care ar urma sa aiba un ecran mai mare, dar si un design diferit. Dispotivul ar trebui sa fie inferior, din punct de vedere hardware, unui nou iPhone high-end, deci teoretic ar trebui sa vorbim despre lansarea unui iPhone 5S cu design nou, dar si a unui iPhone 6. Unii parteneri ai companiei Apple sustin ca ar fi primit un teste un dispozitiv iPhone low-cost cu ecran mai mare de 4 inch si un design complet modificat, insa vorbim acum doar despre zvonuri.

Some sources claimed that they have seen the sample of the low-cost iPhone, which will come with a larger display, meeting the prevailing trend for the adoption of 5-inch displays for high-end models. They added that the low-priced iPhone will also have a brand new exterior design. Growing sales of the iPad mini, particularly in China and other emerging markets, may have served as an impetus for Apple to roll out a low-cost iPhone to repeat its success gained on the sale of the iPad mini, the sources commented.

  iPhone 5 a fost lansat in septembrie de catre Apple si ecranul sau sta la limita posibilitatii de a folosi ecranul fara probleme cu o singura mana, insa asta nu inseamna ca Apple nu ar putea lua in calcul lansarea unui smartphone cu ecran mai mare de 4 inch. Totusi, daca Apple va face acest pas, atunci ne putem astepta ca acest dispozitiv sa fie viitorul high-end si nu low-end-ul prezentat prin zvonuri, insa eu unul presupun acum ca Apple doar testeaza prototipuri si nimic mai mult.