Acum poti ascunde complet si face aproape inaccesibile aplicatiile din Springboard fara a face jailbreak

  Anul trecut v-am spus ca acest website va permite sa ascundeti toate aplicatiile din iDevice-urile voastrefara a face jailbreak. Astazi v-am prezentat un bug al iOS-ului care va permite sa mutati toate aplicatiile din Springboard in filderul Newsstand, care in mod normal este dedicat doar abonamentelor cumparate pentru revistele din App Store. Facand o combinatie a acestor doua metode, puteti ascunde rapid toate aplicatiile din iDevice-ul vostru, cel putin pana la resetarea terminalelor, deoarece ambele metode devin inutile la restart.

  Mutand intai toate aplicatiile in Newsstand si ascunzand apoi aplicatia Newsstand din terminale puteti lasa Springboard-ul complet gol si sigur veti lasa fara cuvinte cativa posesori de iDevice-uri. Aplicatiile voastre vor fi in continuare acesibile prin cautarea lor folosind interfata Spotlight-ului, insa revin si va atentionez ca in cazul resetarii terminalului totul va reveni la forma initiala, deci intreaga modificare este una temporara, care poate fi utilizata cateva saptamani sau chiar luni de zile.

  Ati ascuns totul, iar acum va intrebati despre partea privind inaccesibilitatea. Ei bine, daca navigati in Settings>General>Spotlight si debifati optiunea Applications, singura metoda de a mai deschide aplicatiile din iDevice-ul vostru ramane Siri. Asistentul poate deschide orice aplicatie cu o simpla comanda, insa la resetarea dispozitivului totul va reveni la normal.

4 COMENTARII

  1. Daca aveti SBsetting ( si jailbreak) e mult mai simplu 😉 La optiunea More ->Hide icons poti alege sa “dispara” orice aplicatie.