Iata cum poti ascunde aplicatiile native ale iOS fara a face jailbreak

  iOS-ul din iDevice-urile noastre are preinstalate foarte multe aplicatii si in general utilizatorii nu folosesc prea multe dintre ele, asa ca ajung fie sa le ascunda prin diverse foldere, fie sa le mute de pe prima pagina deoarece nu le sunt utile. Apple nu ne permite sa stergem aceste aplicatii, uneori nu ne permite sa le ascundem in foldere, insa un website ne da acum posibilitatea de a le ascunde rapid si usor. Website-ul este facut de un hacker, functioneaza prin intermediul unui server al hackerului, exista o mica posibilitatate ca unele informatii din iDevice-urile voastre sa ajunga la el, deci utilizati sistemul pe propria raspundere.

  Aplicatiile sunt ascunse pana la resetarea dispozitivului vostru, deci e o solutie temporara care trebuie refacuta la fiecare restart. Pentru a face aceasta procedura trebuie sa :

  1. Accesati acest website de pe iDevice-ul vostru si sa apasati pe butonul Hide Apps without jailbreaking. In momentul de fata website-ul functioneaza greu, asa ca procesul e greu de realizat, deci incercati pana functioneaza.
  2. Navigati printre aplicatiile listate acolo si cand gasiti aplicatia pe care doriti sa o stergeti, apasati pe butonul dedicat ei.
  3. In acel moment va fi afisat un mesaj care va cere sa instalati ceva, apasati Install, vi se va deschide automat Springboard-ul, va fi afisata o eroare si veti apasa butonul Done.
  4. Dupa apasarea butonului Done veti vedea ca aplicatia selectata are o iconita gri, iar in acest moment puteti sterge respectiva aplicatie efectuand o apasare de 3 secunde pe ea si selectand butounl X din cotul stanga sus a iconite.

  Apasand acel buton stergeti aplicatia, la fel ca oricare alta din iOS, insa va reamintesc faptul ca la resetarea terminalului toate aplicatiile reapar. Procedura este temporara, este utila pentru cei care vor sa ascunda pentru moment anumite aplicatii, insa la atat se rezuma totul. Puteti ascunde doar aplicatiile care sunt disponibile in iDevice-urile voastre si teoretic totul functioneaza pe orice versiune a iOS.