BlackBerry Z10 ajunge la iDevice.ro!

  BlackBerry, compania canadiana cunoscuta pana de curand sub denumirea RIM, a prezentat pe 30 ianuarie smartphone-ul Z10, echipat cu cea mai recenta versiune a Blackberry OS. Prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, la care v-am recomandat deja sa va inscrieti pentru a putea testa acest smartphone, am intrat in posesia terminalului Blackberry Z10 pe care il voi utiliza in urmatoarele saptamani si va voi spune ceea ce mi se pare cel mai interesant la el.

  La o prima impresie va spun ca imaginile de prezentare iti dau impresia ca vei tine in mana un terminal cu un design grozav, realitatea lasa putin de dorit, insa per total ai impresia ca tii in mana un smartphone premium. Design-ul nu ma incanta in mod deosebit, iar facand o comparatie cu iPhone 5, spun ca Apple a luat o decizie foarte buna cand nu a separat ecranul de panoul frontal.

  Din pacate despre software nu va pot spune decat ca sistemul de update gandit de catre Blackberry este foarte post, da erori la incercarea de a anula un update, instaleaza foarte greu update-urile si cu mai multe revin cand reusesc sa il utilizez efectiv, deoarece deocamdata am petrecut 0 ora uitandu-ma la tentativele sale de isi face OTA Update. Daca sunteti interesati sa testati terminalul, inca va puteti inscrie in programul Orange urmand acest link.