Apple angajeaza oameni specializati pe dezvoltarea de terminale mobile cu ecrane flexibile

  Dupa atatea brevete de inventie in care am vazut tot felul de terminale mobile cu ecrane flexibile, iata ca acum vedem si o oferta de munca publicata de catre Apple, in ea compania cautand sa angajeze oameni specializati le lucrul cu ecranele flexibile. Apple cauta ingineri care in trecut au lucrat la proiecte ce presupuneau utilizarea de ecrane LCD sau OLED in diverse produse, iar astfel compania ne confirma ca este interesata sa dezvolte viitoare produse care ar putea parea neconventionale pentru actualii sai clienti.

  Interesul celor de la Apple in ecranele flexibile este logic, mai ales ca o parte dintre competitorii sai au prezentat deja concepte care incorporeaza tehnologia. Desi in brevetele de inventie inregistrate pana acum companiei Apple ni se prezinta iPhone-uri care contin ecrane flexibile sau curbate, e putin probabil ca un asemenea dispozitiv sa ajunga in viitorul apropiat pe piata. Daca Apple va intentiona sa lanseze un iPhone cu ecran flexibil sau curbat, il putem astepta peste 4 – 5 ani, tehnologia fiind deocamdata imatura.

  Ca sa fiu sincer, cred ca primele produse Apple cu ecrane flexibile ar putea fi iWatch-urile, acesta fiind singurul produs in care ar fi logica implementarea unui asemenea ecran.

1 COMENTARIU

  1. as vrea sa vad cate prototipuri are apple, si esuate si bune dar nu date pe piata. nu cred ca vor da la vanzare un iphone cu ecran flexibil. samsung a prezentat deja la ces2013 un samsung cu display flexibil