Appstore depaseste 100.000 aplicatii aprobate

overview-hero-20090608 La aproape un an si jumatate de la lansarea AppStore, dupa foarte multe controverse legate de procesul de aprobare al aplicatiilor cat si nenumaratele plangeri in legatura cu limitele impuse de Apple in privinta creearii aplicatiilor, gigantul din Cupertino a anuntat astazi ca a depasit incredibila suma de 100.000 aplicatii aprobate.

Probabil unii dintre voi deja stiu ca foarte multe aplicatii precum : iFart care se gaseste in nu mai putin de 6 exemplare, iSnort, iBeer si multe multe altele care au cate 4-5 variante sunt total pointless, o risipa de timp si de bani atat din partea developerului cat si a cumparatorilor.

Luand in considereare procentul enorm de mare al acestui gen de aplicatii, vine intrebarea, din cele 100.000 cat % merita intr-adevar sa fie acolo? Dar trebuie sa recunoastem, da bine la public o cifra mare nu?

Articolul precedentCum sa modifici textul \”slide to unlock\”
Articolul următorCum sa creezi un custom ringtone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.