Cum sa modifici textul \”slide to unlock\”

Acest tutorial va ajuta sa modifictati textul „slide to unlock” cat si multe altele din Springboard cum ar fi „slide to answer”, „slide for emergency”, „slide for alarm”.

Pasul 1

Conectati telefonul la calculator si deschideti ifunbox.

Pasul 2

Navigati catre System>Library>Core Services>Springboard.app>English.lproj(daca aveti alta limba selectata cautati indicativul pentru respectiva limba in lista) si copiati in calculator SpringBoard.strings.

Pasul 3

Modificati extensia fisierului SpringBoard.strings in SpringBoard.plist.

Pasul 4

Cu ajutorul unui editor plist deschideti fisierul si cautati textul „slide to unlock”, apoi stergeti-l si inlocuiti cu textul dorit. Atentie insa, textul sa nu aiba mai multe caractere decat „slide to unlock” pentru ca nu vor aparea toate. Puteti cauta si alte denumiri pe care vreti sa le schimbati insa atentie la ce schimbati sa nu fie mai lung decat ceea ce deja era acolo.

Pasul 5

Redenumiti SpringBoard.plist in SpringBoard.strings si copiati-l inapoi in directorul de unde l-ati luat selectand overwrite peste cel vechi.

Pasul 6

Inchideti ifunbox si reporniti telefonul, dupa restart ar trebui sa va apara toate modificarile.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentCydia in limba romana
Articolul următorAppstore depaseste 100.000 aplicatii aprobate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.