Cum sa instalezi teme

Foarte multi dintre voi probabil s-au plictisit de look-ul telefonului si vor sa-l customizeze putin. In cele ce vor urma va voi invata sa faceti asta in 3 pasi simpli.

Acest tutorial presupune ca aveti deja downloadate de pe internet temele.

Pasul 1

Deschideti Cydia, cautati si instalati Winterboard, apoi dai restart.

Pasul 2

Conectat telefonul la calculator si deschideti ifunbox. Navigati catre Library>Themes sau in var/stash/Themes unde veti copia fisierul cu tema.

Pasul 3

Dati un respring telefonului, apoi deschideti Winterboard unde va fi afisata tema. Bifati tema in Winterboard apoi apasati butonul Home. Telefonul va face un scurt respring si va vafisa tema selectata. Pentru a o schimba la loc intrati din nou in Winterboard si debifati tema, apoi apasati butonul home pentru a iesi.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentCum sa portezi Voice Control pe iPhone 2G si 3G.
Articolul următorCum sa modifici tonurile SMS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.