Cum sa modifici tonurile SMS

Dupa cum deja bine stiti iPhone-ul este foarte picky in ceea ce priveste customizarea tonurilor de apel cat si a celor de sms. Schimbarea lor este mai usoara decat pare.

Inainte sa incepeti aplicarea instructiunilor asigurati-va ca aveti tonurile pe care doriti sa le schimbati in format mp3.

Pasul 1

Convertiti fisierle .mp3 in format .aiff folosind un convertor audio apoi schimbati extensia fisierelor .aiff in .caf.

Pasul 2

Conectati-va in telefon folosind ifunbox si navigati catre System>Library>Audio>UISounds unde aveti tonurile pentru SMS. Inainte sa modificati ceva salvati fisierul pe care doriti sa-l inlocuiti.

Pasul 3

Cautati in acel director fisierele care au denumirea de forma sms-received1-6.caf. Recomandarea mea este sa faceti in felul urmator, dupa cum v-am spus mai sus, e bine sa salvati fisierul pe care doriti sa il inlocuiti, astfel salvati in calculator fisierul sms-received1.caf dupa care redenumiti tonul pe care doriti sa`l puneti in telefon in sms-received1.caf si copiati-l peste cel de acolo selectand overwrite cand vi se va cere.

Pasul 4

Navigati catre System>Sounds>New Text Message si selectati primul ton. Veti observa ca numele tonurilor nu se va schimba dar cand veti da click pe primul veti auzi fragmentul de melodie ales de dumneavoastra pentru a fi schimbat.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.