Cum sa portezi Voice Control pe iPhone 2G si 3G.

iphone3gs-voice-control

Apple a facut mare tam tam cu aceasta noul aplicatie, eu nu am folosit-o decat in momentul in care mi-am cumparat telefonu, doar de curiozitate, avand in vedere ca nu are support pentru limba romana o consider aproape useless, dar pentru cei care vor sa o incerce pe telefonul lor voi face urmatorul tutorial. Aceasta metoda functioneaza doar pentru cei care au OS 3.0 sau 3.1

Pasul 1

Pentru inceput trebuie sa downloadati aplicatia folosind unul din urmatoarele link-uri :.

Pasul 2

Conectati-va prin SSH in telefon si navigati catre : stash/Applications unde veti copia folderul Voice Control.app. Setati permisiunile fisierului la 0755 apoi dati un respring telefonului.

Pasul 3

Deschideti Cydia, cautati aplicatia Appflow si instalati-o.

Pasul 4

Deschideti aplicatia Appflow, scroll in jos pana gasiti Voice Control si selectati Assign To Double.

Pasul 5

Deschideti aplicatia apasand de 2 ori rapid pe butonul home sau pe aplicatie in springboard apoi puteti incepe sa incercati comenzile vocale.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentgeohot cauta un exploit nou pentru unlock – UPDATE
Articolul următorCum sa instalezi teme
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.