geohot cauta un exploit nou pentru unlock – UPDATE

Capture Istoria se repeta, cel putin in cazul lui geohot. Dupa recenta lansare a blackra1n RC2, la fel ca si in cazul lansarii purplera1n,la putin timp dupa lansarea programelor de jailbreak, geohot se apuca de creeat un unlock pentru noul baseband. Daca pentru purplesn0w exista deja un explit, care a fost foarte usor modificat pentru a fi folosit cu 3GS-ul, in cazul baseband-ului 05.11.07 geohot a luat-o de la 0, cautand un exploit pentru noua sa metoda de unlock.

Keep your fingers crossed, stiu ca sunteti multi care ati facut update „din greseala” si acum stati cu telefoanele pe masa fara posibilitatea de a le folosi cum trebuie. geohot s-a tinut intotdeauna de promisiuni, presimt ca in curand vom avea o metoda de unlock si pentru noul bb.

UPDATE

Capture2

Se pare ca dupa cateva incercari cu un exploit avut in prealabil o ia de la capat cu cautarile. Si dev-team cauta de ceva vreme un exploit pentru unlock insa spre deosebire de geohot ei nu spun nimic in legatura cu progresul in aceasta directie, mai mult decat atat, spre deosebire de geohot, in cazul in care ei vor gasi ceva, va aparea abia peste cateva luni.

Articolul precedentiPhone pentru toata lumea
Articolul următorCum sa portezi Voice Control pe iPhone 2G si 3G.
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.