Prima Pagina custom ipsw Jailbreak & unlock iPhone 3G 3.1.2 custom ipsw

Jailbreak & unlock iPhone 3G 3.1.2 custom ipsw

iphone 8 precomanda emag banner

Acest jailbreak este important pentru cei care au nevoie de ultrasn0w pentru unlock. Inainte sa va uitati peste acest tutorial verificati daca aveti 04.26.xx in Settings>General>About la Modem firmware. Daca aveti 05.11 nu va bateti capul, ultrasn0w nu va functiona.

Pasul 1

Downloadati un custom firmware pentru iPhone 3G. Voi posta doua link-uri dar NU LE-AM TESTAT SI NU SUNT RASPUNZATOR DACA VA STRICA TELEFONUL! Puteti cauta in alta parte sau puteti ruga pe cineva cu un Mac sa va faca unul folosind tutorialul acesta.

– custom firmware, partitie system 1GB, ACTIVAT – link

– custom firmware, paritie system 1GB, NEACTIVAT – link

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si deschideti iTunes.

Pasul 3

Introduceti telefonul in Recovery Mode folosind tutorialul acesta.

Pasul 4

Dupa ce telefonul va fi recunoscut de iTunes, apasati SHIFT+Click pe Restore pentru a alege firmware-ul downloadat.

Dupa ce se termina restore-ul telefonul fie va fi activat automat daca ati ales firmware-ul corespunzator fie se va activa cu cartela voastra.

Telefonul va fi gata jailbreak-uit

Pasul 5

Instalati ultrasn0w din Cydia.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.


 • andubeje

  Salut! Nu stiu daca am postat unde trebuie… dar ma doare capu'! M-am chiuit sa decodez personal 3g-ul ieri si nu am reusit. Aseara m-am dus la un baiat care mi-a decodat telefonul meu si pe al prietenei! (taxa 30 ron/buc). A spus ca a reusit doar dupa ce a facut downgrade la 3.1.2.

  Astfel acum sunt pe 3.1.2 pe ambele telefoane!

  Problema este urmatoarea! Nu mai functioneaza GPS-ul! Inainte de decodare (pe orange) se conecta f repede. Acum nici in MAPS (mesaj: "Your location could not be determinated") dar nici in alt program de gps nu merge.

  Va multumesc pt intelegere si as fi recunoscator pt un sfat!

 • andubeje

  Nu imi mergea nici Youtube-ul. Am cautat ceva pe net si am instalat PUSHFIX 2.0!

  Merge Youtube-ul si GPS-ul din MAPS dar nu este foarte exact. Nu detecteaza exact unde sunt. Inainte de decodare (pe 3.1.3) imi arata destul de exact! Ce as putea sa ii fac? e o problema cu acest 3.1.2??? Pot trece pe 3.1.3?

  Baiatul care mi-a facut decodarea mi-a spus ca atunci cand incerca sa il decodeze pe 3.1.3 ii dadea un mesaj de genul: Different Sim detected!

  Putin ajutor va rog! Va multumesc!

 • @andubeje: Daca sunt pe 3.1.2 jailbroken atunci ia si fa un custom ipsw cu tutorialul asta : http://www.zaone.ro/2010/06/24/tutorial-jailbreak… si apoi cu shift + restore treci la 4.0 😉