Prima Pagina custom ipsw Jailbreak & unlock iPhone 3G 3.1.2 custom ipsw

Jailbreak & unlock iPhone 3G 3.1.2 custom ipsw

Acest jailbreak este important pentru cei care au nevoie de ultrasn0w pentru unlock. Inainte sa va uitati peste acest tutorial verificati daca aveti 04.26.xx in Settings>General>About la Modem firmware. Daca aveti 05.11 nu va bateti capul, ultrasn0w nu va functiona.

Pasul 1

Downloadati un custom firmware pentru iPhone 3G. Voi posta doua link-uri dar NU LE-AM TESTAT SI NU SUNT RASPUNZATOR DACA VA STRICA TELEFONUL! Puteti cauta in alta parte sau puteti ruga pe cineva cu un Mac sa va faca unul folosind tutorialul acesta.

– custom firmware, partitie system 1GB, ACTIVAT – link

– custom firmware, paritie system 1GB, NEACTIVAT – link

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si deschideti iTunes.

Pasul 3

Introduceti telefonul in Recovery Mode folosind tutorialul acesta.

Pasul 4

Dupa ce telefonul va fi recunoscut de iTunes, apasati SHIFT+Click pe Restore pentru a alege firmware-ul downloadat.

Dupa ce se termina restore-ul telefonul fie va fi activat automat daca ati ales firmware-ul corespunzator fie se va activa cu cartela voastra.

Telefonul va fi gata jailbreak-uit

Pasul 5

Instalati ultrasn0w din Cydia.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

 • andubeje

  Salut! Nu stiu daca am postat unde trebuie… dar ma doare capu'! M-am chiuit sa decodez personal 3g-ul ieri si nu am reusit. Aseara m-am dus la un baiat care mi-a decodat telefonul meu si pe al prietenei! (taxa 30 ron/buc). A spus ca a reusit doar dupa ce a facut downgrade la 3.1.2.

  Astfel acum sunt pe 3.1.2 pe ambele telefoane!

  Problema este urmatoarea! Nu mai functioneaza GPS-ul! Inainte de decodare (pe orange) se conecta f repede. Acum nici in MAPS (mesaj: "Your location could not be determinated") dar nici in alt program de gps nu merge.

  Va multumesc pt intelegere si as fi recunoscator pt un sfat!

 • andubeje

  Nu imi mergea nici Youtube-ul. Am cautat ceva pe net si am instalat PUSHFIX 2.0!

  Merge Youtube-ul si GPS-ul din MAPS dar nu este foarte exact. Nu detecteaza exact unde sunt. Inainte de decodare (pe 3.1.3) imi arata destul de exact! Ce as putea sa ii fac? e o problema cu acest 3.1.2??? Pot trece pe 3.1.3?

  Baiatul care mi-a facut decodarea mi-a spus ca atunci cand incerca sa il decodeze pe 3.1.3 ii dadea un mesaj de genul: Different Sim detected!

  Putin ajutor va rog! Va multumesc!

 • @andubeje: Daca sunt pe 3.1.2 jailbroken atunci ia si fa un custom ipsw cu tutorialul asta : http://www.zaone.ro/2010/06/24/tutorial-jailbreak… si apoi cu shift + restore treci la 4.0 😉