Nimic nou de la Apple pana la sfarsitul anului

500x_schiier_call Vesti proaste pentru cei care puneau ceva banuti deoparte pentru cumpararea unor produse noi de la Apple de Craciun. VP-ul Apple Paul Schiller a anuntat intr-un interviu ca Apple nu va mai lansa nici un produs nou anul acesta, astfel amanand pentru anul viitor lansarea mult asteptat-ului iTablet.

Trebuie totusi sa privim declaratia cu o urma de indoiala pentru ca daca istoria ne-a invatat un lucru in privinta gigantului din Cupertino, acela este ca Apple a fost, este si va fi una dintre cele mai secreto-maniace companii din industrie. Intotdeauna inaintea unei lansari oficiale au umplut internetul de tot felulde zvonuri si poze care in final s-au dovenit a fi doar tehnici de manipulare pentru a afla care din angajati sunt responsabili pentru scurgearea informatiilor si desigur protejarea proiectelor.

All in all anul acesta desaga Mosului Apple pare a fi inchisa, or is it…

Articolul precedentN97 firmware 2.0 lansat
Articolul următorJailbreak & unlock iPhone 3G 3.1.2 custom ipsw
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.