Maps Enhancer

maps enhancer Aplicatia este destul de veche, de prin August, insa foarte putina lume stie de ea. Este foarte utila pentru cei care nu au bani de o aplicatie GPS adevarata si nici nu doresc sa o instaleze „gratuit”. Acest mic enhancer facut de oranav din echipa Dev Team salveaza in telefon hartile downloadate prin aplicatia nativa Maps pentru a putea fi folosite offline. Puteti downloada aplicatiile la orice nivel de zoom, hartile sunt salvate in memoria telefonului iar cand veti deschide aplicatia Maps din nou, nu veti mai avea nevoie de internet pentru a afisa harta.

Aplicatia este destul de buna, avand in vedere ca Google a updatat masiv hartile pentru Romania, singurul minus fiind lipsa Turn-By-Turn navigation.

O puteti downloada gratuit din Cydia din repo-ul BigBoss insa trebuie sa aveti minim OS 3.0 instalat.

Articolul precedentgeohot vinde hardware pentru iPod Touch 3G
Articolul următorCum sa muti aplicatiile/muzica pe alt calculator
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.