Cum sa schimbi parola root a iPhone-ului

In urma acestui articol am decis sa va invat cum sa va schimbati parola root a telefonului. Este foarte important sa tineti minte parola pentru ca fara ea nu va veti mai putea conecta prin SSH. Acestea fiind zise, let`s begin!

Pasul 1

Deschideti Mobile Terminal in telefon, daca nu aveti instalat Mobile Terminal, il puteti downloada foarte usor din Cydia.

Pasul 2

Deschideti Mobile Terminal si tastati su pentru a avea acces de Administrator.

aaa

Pasul 3

Vi se va cere sa introduceti parola, parola default pentru orice telefon jailbroken este : alpine.

Pasul 4

Dupa ce parola va fi acceptata si aveti permisiuni de administrator tastati : passwd si apasati return.

aaa1

Pasul 5

Vi se va cere sa introduceti parola default care este alpine dupa care apsati return din nou, acum vi se va cere sa introduceti noua parola, introducetu-o cu atentie si fiti siguri ca nu ati gresit, apasati return din nou, vi se va cere sa reintroduceti parola, dupa care din nou apasati return.

aaa2

Acum ca ati schimbat parola apasati pe ecran si tineti apasat pana va apar optiunile din Mobile Terminat si selectati exit apoi yes pentru a inchide.

Acum ca ati schimbat parola, puteti fi siguri ca nu va poate intra absolut nimeni in telefon

Articolul precedentCum sa instalezi blacksn0w(Mac)
Articolul următoriPhone-ul este vulnerabil hack-urilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.