Tutorial: Cum sa cresti nivelul volumului iDevice-ului tau

18

    Probabil nu de putine ori ati fost in situatia in care nivelul volumului iDevice-ului vostru nu era indeajuns de puternic pe cat v-ati fi asteptat si probabil nu ati gasit nici o metoda functionala de a il creste corespunzator. Astazi va prezint o noua metoda de modificare a nivelului volumului peste limita impusa de catre Apple insa pentru a urma tutorialul trebuie sa aveti jailbreak facut si iFile/MobileTerminal instalat in iDevice-ul vostru. Aceasta metoda creste nivelul volumului dispozitivului la 125% si nu afecteaza autonomia bateriei sau functionalitatea terminalului. Daca faceti restore veti fi nevoiti sa repetati procedura.

     Nu am testat tutorialul deci il faceti pe propria raspundere.

  1. Deschideti MobileTerminal si logati-va ca administrator. Un totorial gasiti aici(urmati pasii 1 – 3).
  2. Dupa logarea ca administrator introduceti in MobileTerminal urmatoarele comenzi apasand return dupa fiecare in parte. Dupa introducerea celei de-a doua comenzi MobileTerminal ar trebui sa va afiseze deschis folderul selectat unde rulati ultima comanda pentru chmod. Totul trebuie scris exact asa cum vedeti aici, adica folosind majuscule pentru cuvinte, altfel procesul nu va functiona.
  3. cd /

    cd System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework

    chmod 777 RegionalVolumeLimits.plist

  4. Acum deschideti iFile si navigati catre System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework unde veti deschide fisierul RegionalVolumeLimits.plist unde veti selecta fisierul si optiunea Property List Viewer.
  5. In fisierul nou deschis veti observa multe linii de cod care la final au valoarea 0.83. Schimbati respectiva valoare in 25 pentru toate randurile dupa care apasati butonul Done in partea de sus.
  6. Inchideti dispozitivul si dupa redeschidere ar trebui sa aveti volumul setat la valoarea de 125%. Daca aveti tethered jailbreak nu uitati sa utilizati redsn0w.

     Daca metoda a reusit pentru voi va rog sa lasati un comentariu.

Thanks to Mike.