Prima Pagina blackra1n Cum sa rezolvi problema cu aplicatia Youtube pe blackra1n RC3

Cum sa rezolvi problema cu aplicatia Youtube pe blackra1n RC3

11

Din pacate noul RC3 al blackra1n nu e tocmai lipsit de probleme, foarte multi oameni au intampinat dificultati in a folosi aplicatia Youtube. Problema este intalnita la iPhone 2G/3G/3GS, cei cu iPod-uri nu au semnalat inca asemenea dificultati in a viziona filme pe youtube. Iata cum puteti rezolva problema.

Pasul 1

Daca aveti un telefon cumparat de la un Carrier Oficial folositi cartela acelui operator pentru a activa telefonul, insa daca aveti nevoie de hacktivare treceti la pasul urmator.

Pasul 2

Downloadati Push Fix de aici , apoi instalati-l. Instalarea se face via Mobile Terminal folosind comanda dpkg -i PushFix.deb. Este foarte important sa aveti privilegii de administrator pentru a instalat push fix, fara privilegii de administrator NU POATE FI INSTALAT FIX-UL! Pentru a afla cum puteti avea privilegii de administrator consultati tutorialul acesta.

Pasul 3

Restartati telefonul, puteti face asta folosind SBSettings cu optiunea Restart sau o puteti face tinand apasate concomitent butoanele Sleep/Wake si Home pana va apare logo-ul Apple pe ecranul telefonului.

Pasul 4

Dupa reboot pentru unii este posibil sa nu mai mearga WiFi-ul, nu va panicati, se poate rezolva. Trebuie sa faceti un Reset Network Settings, iata cum : deschideti telefonul si navigati catre Settings>General>Reset> Reset Network Settings.

Dupa restart totul va reveni la normal si aplicatia Youtube va functiona fara probleme.

Articolul anteriorSony Ericsson Xperia X10
Urmatorul articoliPhone 3GS vs Motorola Droid
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.