Mini iPhone la anul?

iphone_nano Se pregateste Apple de o aliere cu Verizon, cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA? Din ultimele dezvaluiri ale gigantului din Cupertino s-ar parea ca da. Se anunta o lansare undeva in al 3-lea trimestru al anului 2010, iar noua jucarie va avea incorporata un chip hybrid dezvoltat de Qualcomm care va suporta retele CDMA/WCDMA eliminant astfel problemele de compatibilitate dintre iPhone si unii furnizori de servicii mobile.

Anuntarea in aceeasi zi cu lansarea in SUA a Doid-ului de la Motorola nu e pur accidentala, se pare ca Apple incepe sa simta in ceafa rasuflarea celor de la Google care isi promoveaza sistemul de operare Android prin toate mijloacele posibile, si trebuie sa recunosc ca devine din ce in ce mai utilizat de producatorii de terminale mobile.

Articolul precedentApple incearca securizarea suplimentara a iPhone OS
Articolul următorCum sa rezolvi “i haz failed” in PwnageTool
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.