Cum sa rezolvi “i haz failed” in PwnageTool

Desi se intampla foarte rar, uneori PwnageTool da si erori, rezolvarea pentru una din ele o voi detalia eu aici. Puteti folosi acest tutorial numai daca eroarea care o afiseaza PwnageTool arata asa.

2684127418_7d216f533c

Bun, acum ca am identificat problema, sa trecem la rezolvare.

Pasul 1

Este foarte posibil sa rezolvati problema rapid din acest pas. Deschideti Finder, intrati in /Volumes/ apoi cautati fisierul/folderul cu numele bigbear sau ceva asemanator,stergeti-l, dati restart apoi reincercati procesul de creare a unui custom fw.

Pasul 2

Daca pasul 1 nu a functionat pentru voi atunci trecem la lucruri mai serioase.

Deoarece PwnageTool are nevoie de permisiuni avansate pentru a accesa si modifica custom fw-ul este posibil sa nu le aiba, de aici rezulta si eroarea, asa ca : mergeti in Finder si ejectati tot ce aveti mounted, in special Northstar7C144.iPhoneOS si daca aveti instalata aplicatia numita iScrobbler inchideti-o dupa care dati restart si repetati procesul. Acum ar trebui sa mearga fara probleme.

Daca aveti alte intrebari sau probleme mi le puteti adresa in pagina de support de aici.

Articolul precedentMini iPhone la anul?
Articolul următorSettlers pentru iPhone acum in iTunes
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.