Cum sa conduci o masina cu un iPhone?

iphone-rc Cum? Foarte simplu! Iei o echipe de nebun, cum sunt baietii de la Waterloo Labs, cativa mecanici si o masina veche si esti gata de treaba! Poate unii dintre voi nu stiau, dar deja exista aplicatia iDriver testata si demonstrata care perminte conducerea unei masini doar cu iPhone-ul. Da, ati citit bine, este acelasi sistem de dirijare folosit la Asphalt 5 de exemplu si totul se face prin intermediul WiFi.

Dar creatorii iDriver ne-au lasat doar cu dorinta si visul de a avea posibilitatea conducerii unei masini prin intermediul telefonului, insa baietii de la Waterloo Labs s-au gandit ca poate ar fi bine sa impartaseasca lumii procedura din spatele coordonarii unei astfel de aplicatii pentru iPhone cu tot ceea ce implica pregatirea unei masini pentru a fi condusa de pe telefon. Baietii au cautat o masina veche pe care au “tunat-o” folosind echipamente asemanatoare celor utilizate in filmele de actiune pentru a conduce masinile prin telecomanda si credeti ca s-au oprit aici? No way jose! Au decis ca e prea putin… asa ca s-au urcat pe acoperisurile masinilor si au facut putin surfing in timp ce le conduceau cu iPhone-ul.

Believe it or not, cu putina indemanare si multa rabdare puteti face si voi asta acasa, iata instructiunile care va arata cum :