Prima aplicatie intuitiva pentru bateria iPhone-ului

22055 Ieri presetintele TapMode Jeff McMorris a anuntat lansarea aplicatiei Battery Gauge, prima aplicatie intuitiva pentru bateria iPhone-ului.  Dar cu ce difera aceasta aplicatie fata de restul celor existente pe piata? Ei bine, aceasta aplicatie spre deosebire de celelalte nu ofera estimari bazate pe datele exacte oferite de Apple, ci pe masura folosirii zilnice a telefonului va stoca si analiza datele, oferind estimari pe baza acestora. Mai exact, aplicatia invata cat folosesti o anumita aplicatie, cat anume din baterie consuma acea aplicatie si in urma folosirii repetate calculeaza in baza unui algoritm in cat timp ti s-ar descarca telefonul daca ai folosi acea aplicatie incontinuu. Desigur ca Battery Gauge nu se limiteaza doar la o singura aplicatie ci stocheaza date din utilizarea normala a telefonului si pe masura trecerii timpului, datele vor deveni probabil din ce in ce mai exacte, cel putin asa sustin creatorii aplicatiei.

Fata de  celelalte aplicatii care au un tipar bine stabilit, aceasta va afisa date diferite in functie de utilizarea zilnica a telefonului si sunt slabe sansele ca 2 utilizatori diferiti sa primeasca aceleasi estimari. Folositoare sau nu, ramane de vazut, e prima aplicatie de genul acesta si sper sa apara si altele mai exacte si cu mai multe optiuni pentru estimari.

Din cate se vede Battery Gauge ofera informatii referitoare doar la : Standby Time, Video Playback, Audio Playback, Internet, Talk Time si Usage. Aplicatia o puteti gasi in AppStore aici, poate fi cumparata din orice tara si costa 0.99$.

22056 22054


1 COMENTARIU