Update-uri pentru aplicatia GPS pentru iPhone de la TomTom

iphone-tomtom-iphones Dupa ce Navigon a facut disponibil un update cu cateva facilitati importante cum ar fi : text-to-speech, informatii in timp real despre trafic, despre accidente si estimari cu privire la durata calatoriei, ieri TomTom, probabil putin confuzi dupa lovitura data de Google prin lansarea gratuita a aplicatiei sale de navigatie, a anuntat ca va face disponibile GRATUIT cateva update-uri pentru aplicatia sa. Aplicatia continand noile update-uri a fost deja trimisa spre aprobare catre Apple si va contine : advanced lane guidance, text-to-speech, o optiune „Help Me”, harti updatate incluzand probabil si camerele radar din Europa, posibilitatea de a customiza mesajele audio primite si control integrat pentru iPod.

Update-urile vin cam tarziu dar necesar pentru a ramane in competitie. Dar cu ce ne ajuta toate astea pe noi? Cu mai nimic, avand in vedere ca harta pentru Romania e la fel de saraca precum cea din Sygic sau alte aplicatii de gen.

Articolul precedentPrima aplicatie intuitiva pentru bateria iPhone-ului
Articolul următorYoutube va suporta filmulete in format 1080p
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.