Avatar pentru iPhone in curand in AppStore

avatar_2 Gameloft, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri pentru iPhone si iPod Touch a anuntat lansarea in curand a unui joc bazat pe filmul Avatar al lui James Cameron.

Avatar este un science fiction 3D realizat de 20th Century Fox regizat de James Cameron ce urmeaza a fi lansat undeva pe la jumatatea lunii Decembrie. Filmul se bazeaza pe conflictul dintre specia umana si Na`vi, ocupantii planetei Pandorra situata intr-o galaxie undepartata, conflict ce are la mijloc dorinta speciei umane de a cuceri planeta Na`vilor. Aplicatia va fi disponibila incepand cu 15 Decembrie in Appstore, si va arata cam asa :

Articolul precedentYoutube va suporta filmulete in format 1080p
Articolul următorChrome OS gata de lansare luna aceasta?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.