Youtube va suporta filmulete in format 1080p

youtube_logo Google a anuntat ca incepand de saptamana viitoare modul HD al popularului site Youtube va permite adaugarea si vizionarea de filmulete in formar 1080p depinzand de rezolutia filmului care a fost uploadat. In momentul de fata rezolutia maxima acceptata de Youtube este de 720p si se pare ca nu este de ajuns pentru cei care conduc cel mai mare site de video sharing din lume.

Google si-a motivat decizia spunand datorita cresterii vanzarilor monitoarelor si a camerelor ce suporta redarea respectiv inregistrarea in format HD, a considerat necesara aceasta trecere pentru a perminte utilizatorilor vizionarea inregistrarilor in cele mai bune conditii posibile. Dar ce inseamna asta pentru noi? In mod evident o redare cat mai fidela datorita rezolutiei mari dar si timp de incarcare mai mare a filmelor, and that might suck, in special daca folosesti anumiti ISP.

Articolul precedentUpdate-uri pentru aplicatia GPS pentru iPhone de la TomTom
Articolul următorAvatar pentru iPhone in curand in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.