Prima aplicatie pentru iPhone de la Cisco

ciscosio1 Astazi, Cisco a lansat in AppStore prima aplicatie menita sa ii tina la curent pe toti cei interesati cu privire la noutatile din domeniul securitatii, atat in ceea ce priveste noile patch-uri pentru exploit-urile existente cat si cu privire la orice threat-uri noi sunt descoperite. O chestie de noutate este posibilitatea de a adauga adresa IP a unui website sau server, iar aplicatia iti va face o diagnosticare in ceea ce priveste posibilele threat-uri bazandu-se pe mai multe criterii, printre care volumul de trafic ori locatia.

Aplicatia va da posibilitatea sa monitorizati o suita intreaga de site-uri din domeniul securitatii serverelor cat si feed-rul Risk Report al celor de la Cisco. Dar asta nu e tot, aplicatia include stiri adunate din blog-urile, tweet-urile ori podcast-urile marilor site-uri din domeniul securitatii.

Aplicatia este disponibila de astazi in AppStore, este gratis, poate fi downloadata de aici si dupa cum spune directorul de securitate si marketing al celor de la Cisco Michael Weir, este destinata expertilor in securitate si nu utilizatorului obisnuit.

ciscosio3