QuickWidgets o alternativa pentru SmartScreen?

quickwidget1 Dupa lansarea de ieri a SmartScreen, o alta aplicatie asemanatoare denumita QuickWidgets care desi inca e in versiunea beta a inceput sa atraga o oarecare atentie. Avand aceeasi idee ca si SmartScreen, QuickWidgets ofera ceva ce SmartScreen nu o face, anume posibilitatea de a rearanjat in mod individual widget-urile pe ecran. Dar asta nu e tot, daca scuturi iPhone-ul ai posibilitatea de a rearanja rapid pozitia widget-urilor in lockscreen ba chiar sa le redimensionezi astfel incat sa poti pozitiona mai multe widget-uri in lockscreen.

Dar ce aduce nou aceasta aplicatie fata de SmartScreen? Nimic in plus fata de ce am mentionat deja, doar ca spre deosebire de SmartScreen, QuickWidgets este GRATIS, da, ati citit bine GRATIS! Asta trebuie sa conteze nu?

Anyway, daca totusi doriti sa incercati aceasta aplicatie o puteti downloada adaugand in Cydia sursa : isoftru.ru/beta/ , dar atentie aplicatia este in versiunea BETA. Daca nu stiti cum sa adaugati surse in Cydia, dati un ochi aici.

quickwidget2 quickwidget3iphoneWidget