Snappy, cea mai rapida aplicatie pentru camera! Poti face poze din orice aplicatie

snappy De cate ori nu ati ratat ocazia de a face o poza pentru ca aplicatia Camera se deschidea prea greu, sau erati intr-o alta aplicatia si pana ati inchis-o si ati deschis aplicatia Camerei s-a dus momentul, sau de cate ori nu au tipat prietenii la tine sa te grabesti odata cu poza aia? Ei bine de astazi avem o aplicatie care rezolva aceasta problema, aplicatia se numeste Snappy si a fost creata de Marc Vaillant. Dar ce face aceasta aplicatie? Nimic mai mult decat este nevoie, si anume : da posibilitatea utilizatorilor de a lansa aplicatia camera din orice alta aplicatie deschisa apasand pe partea de sus a telefonului, dar asta nu e tot, aceasta comanda functineaza chiar si din lockscreen, si in 2 secunde aveti aplicatia camera deschisa si gata de a face poze.

Aplicatia pare a fi geniala si prin multitudinea de prostii care umple AppStore-ul pana la refuz aplicatia aceasta este intr-adevar ceva necesar. Nu stiu daca voi ati fost in vreuna din acele situatii, dar eu am fost, de multe ori..

Eu o voi cumpara, costa doar 1.99$ si poate fi gasita in Cydia.

Si un mic video cu aplicatia in functiune.

Articolul precedentQuickWidgets o alternativa pentru SmartScreen?
Articolul următorNoua aplicatie Google Maps in actiune
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.