Razboiul Apple – Verizon continua

Verizon-Apple-01 Probabil multi dintre voi nu stiu dar Verizon si AT&T, cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA si operatorul care are exclusivitatea de a vinde iPhone-ul in SUA sunt de ceva vreme la cutite. Motivul principal a fost Motorola Droid, sursa care a dat nastere reclamelor ce au adus cele 2 companii in situatia de a se da in judecata. Totul a pornit de la Android OS vs iPhone OS, apoi a continuat cu anti-reclama reciproca in ceea ce priveste acoperirea nationala 3G a celor 2 operatori, acest ultim aspect aducand cele 2 companii in fata instantelor de judecata.

Pana acum Apple a privit de pe margine batalia, dar iata ca gigantul din Cupertino a decis sa se alature celor de la AT&T prin introducerea a 2 noi reclame  acide indreptate impotriva celor de la Verizon. Pozitia Apple pare oarecum ciudata avand in vedere ca pana acum cel putin Verizon era anuntat ca urmatorul operator care va vinde iPhone-ul in SUA, dar se pare ca cel putin pana in iunie 2010 AT&T va avea in continuare exclusivitatea.

Si acum iata cele 2 noi reclame de la Apple :

Articolul precedentUn nou virus va lovi posesorii de iPhone
Articolul următor3G Unrestrictor updatat la versiunea 2.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.