Lista surse Cydia

Stiu ca multi dintre voi cauta noi repo-uri pentru Cydia pentru a gasi cat mai multe teme, aplicatii, etc, asa ca iata o lista care sper sa va satisfaca cat de cat setea de cunoastere :

Rezolva problemele cu PUSH :

iClarified: 

BeYouriPhone: 

SINful iPhone Repo: 

Install0us repo: 

Hackulo.us: 

Xsellize:

Repo-ul pentru blacksn0w

BigBoss & Planet-iPhone:

ModMyiFone:

Ste:

iSpazio:

Telesphoreo Tangelo:

ZodTTD:

intelliborn:

FreeCoder:

Hack&Dev.org:

SaladSoft:

Urbanfanatics.com:

iPhoneCake:

WeiPhone:

iFoneTec:

iSpazio:

Andy Dam:

Steffwiz:

Daca aveti si alte surse interesante va rog sa le lasati prin intermediul comentariilor si le voi posta

32 COMENTARII

 1. incerc de exemplu sa pun winterboard si primesc 2 dependecies:

  depends: preferenceloader

  depends: libhide>=2.0.4

  cred ca imi lipsesc niste surse din cydia si nu stie de unde sa le ia.

 2. am luat un 3gs cu ios 4.0 iar bateria i se duce repejor. are o multime de packages instalate in cydia si as vrea sa dezinstalez din ele pt ca multe nu le aveam pe 3g-ul meu.
  totusi, de fiecare data cand dau remove vreunei aplicatii cum ar fi CORE UTILITIES, DARWIN TOOLS, DIFF UTILITIES, FIND UTILITIES, GZIP, LIBHIDE, NEW CURSES, OPENSSL,, PCRE, PREFERENCELOADER etc imi apare ca vor fi dezinstalate cam toate celelalte aplicatii din cydia incluzand mobile substrate si ultrasn0w.

  ce fac? bootrom-ul este 05.13.04 , iOS 4.0 (8A293) si telefonul am inteles ca ar fi fost luat d la orange romania. pot sa il re-jailbreak / unlock dupa ce dezinstalez toate astea din cydia fara sa fac restore sau imi trebuie neaparat o cartela orange ca sa -l activez si dupa aceea fac jb/unlock ?

 3. Te rog frumos sa faci si tu un update la aceasta lista acesta ca sunt bulversat tare mai ales ca 90% nu mai sunt de actualitate si nu stiu ce sa instalez.
  In speranta ca nu am fost ironic, astept cu nerabdare republicarea ei.
  Merci pentru ce faci.

 4. http://www.cmdshft.ipwn.me/apt/, este o sursa unde se poate gasii pushfix cel care rezolva 99% din erorile ipws-ul jailbreake. repo.hackyouriphone.org, cea mai de actualitate sursa, adica multe din aplicatii au update cat mai recente. repo.benm.at/, sursa pentru flash player, ea se numeste frash.

 5. salut. oare de ce imi da chestia asta in cydia:

  Sub-proces/bin/bzip2 returned an error code (2)
  apoi:

  GPG error la mai multe surse din cydia si apoi
  failed to fetch tot la surse
  oare ma puteti ajuta?

 6. zaone, sti cumva dak exista vreun adobe flash player in cydia sau in app store ca vreau sa vad meciul pe m.sport.ro si imi cere asa ceva – eu nu gasesc. sau oare merge cu alt player? ms mult