Noua generatie de carduri SD tripleaza viteza de copiere

fig Anuntate acum aproape 1 an, noile carduri SDXC isi vor face aparitia cel mai probabil undeva in primavara anului 2010. Momentan denumit SD 4.0, noul model de carduri SD(Secure Digital) va avea o capacitate maxima de 2 TeraBytes, si o viteza de aproape 3 ori mai mare decat ce a actualelor modele, situata undeva intre 104 si 300MB/s. O alta noutate este trecerea la configuratia serial fata de parallel folosita in modelele ce sunt acum in circulatie, compatibilitatea intre noile modele si cele vechi exista si cel mai probabil se va baza pe configuratia parallel.

Noile modele vor avea cel putin 9 pini, fapt care ajuta foarte mult la cresterea vitezei, in ceea ce priveste marimea, nu se va schimba mai nimic, noile modele vor fi cel mai probabil de aceleasi domensiuni.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti citi aici.

Articolul precedentN.O.V.A. hands on si gameplay video
Articolul următorLista surse Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.