Prima Pagina aplicatii VolumeBoost 3.1.2 pentru iPhone/iPod Touch

VolumeBoost 3.1.2 pentru iPhone/iPod Touch

IMG_0296 Aplicatia VolumeBoost pentru iPhone/iPod Touch care mareste sonorul telefonului cu 20% a fost updatata pentru a suporta firmware-ul 3.1.2 si gasiti update-ul de astazi in Cydia. Aplicatia functioneaza prin intermediul mobilesubstrate pentru a face modificarile necesare cresterii volumului, insa trebuie activata prin Winterboard, asa ca pentru a o folosi trebuie sa aveti Winterboard instalata in telefon.

Instalarea este foarte simpla, deschideti Cydia, cautati Volume Boost, o sa o gasiti in repo-ul ModMyi, instalati-o si restartati telefonul. Dupa restart deschideti Winterboard si activati noua aplicatie si va mari automat cu 20% volumul telefonului.

Atentie cu aceasta aplicatie pentru ca ar putea sa va arda difuzoarele telefonului. Noua versiune a aplicatiei mareste de peste 2 ori volumul castilor si ati putea avea probleme.

 • alexiphone

  pai si volume boost(prog asta) nu poate sa distruga difuzoru daca se aude cu 20% mai tare?

 • @alexiphone: Asta nu stiu, dar teoretic nu cred, difuzoarele alea in mod normal sunt facute sa reziste la un nivel de sunet peste cel maxim care poate fi setat prin softwate de iPhone.

 • alexiphone

  dar in cydia la volumeboost ca rezultate imi da Volume boost(previous volume bost regionalfixe…), volume boost(volume bost 3.0 boosts you volume up…) si volume boost x3(this triples your volume on your iphone….) ce am scris in paranteza e la detalii la fiecare, pe care il descarc??

 • @alexiphone: Te uiti la screenshot-ul din articolul asta, apare numele Volume Boost, sub el scrie 3.1.2, eu am gasit acelasi lucru doar ca scrie 3.1.3 sub nume. La mine este primul Volume Boost din lista de search, din repo-ul ModMyi, la descriere scrie ca limita Apple pentru volum e 0.89 iar acest patch duce limita la 2.
  Ai grija totusi este totusi posibil sa se arda difuzoarele asa ca instalezi pe propria raspundere.

 • alexiphone

  imi gaseste doar 3.1.3….ce sa fac?

 • @alexiphone: Pai ala-i, ti-am zis mai sus ca asta l-am gasit si eu si la descriere scrie ca-i pentru firmware 3.1.2.

 • alexiphone

  pai eu nu am firmware3.1.2 am 3.0….a si apropo ce ziki se merita sa schimb ver de soft de la asta 3.0 de o am la ultima????

 • @alexiphone: Ti-am spus deja ca e compatibil cu firmware 3.1.2. Nu vad de ce ai trece la 3.0 cand poti sa faci restore tot la 3.1.2, nu cred ca o trecere la 3.0 ar rezolva problema intr-un mod diferit decat un restore tot la 3.1.2.

 • alexiphone

  pai eu acum am 3.0 nu vreau sa trec la 3.0 vreau sa trec la ultima versiune…..ca 3.0 am akum….

 • @alexiphone: Pai salvezi ce ai de salvat in telefon si treci la 3.1.2.

 • alexiphone

  imi poti da un link cva cu pasii pe care trb sa-i parcurg??

 • @alexiphone: Sfatul meu este sa faci restore si sa nu lasi telefonul sa restaureze si back-up-ul cu setarile din versiunea anterioara, deci alegi Set as new iphone cand ti se cere. Facand asta pierzi toate setarile aplicatiile, SMS-urile, Contactele, muzica, etc.
  Poti salva aplicatiile instalate din Cydia cu PKGBackup, aplicatiile instalate cu iTunes le gasesti in calculator in C:\Users\userul calculatorului\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications si le poti copia de acolo in alt folder pentru a le resincroniza cu iTunes dupa restore. Muzica, ringtone-urile le poti readauga in iTunes pentru sincronizare dupa restore.
  Sau poti urmari tutorialul asta care te invata sa salvezi ce ai nevoie : http://www.zaone.ro/2009/10/28/cum-sa-salvezi-datele-si-aplicatiile-din-telefon/ .
  Dupa restore faci jailbreak cu blackra1n si unlock cu blacksn0w daca ai nevoie. Gasesti tutoriale pentru operatiunile astea 2 in sectiunea tutoriale.

 • alexiphone

  ok ms mult

 • @alexiphone: Np, sper sa rezolvi.

 • Pingback: iPhone / iPhone 3G / iPhone 3GS - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 697 - Computer Games Forum()

 • jivago

  salut.eu am 3.0 firmware si am tot incercat volume bost pt 3.0 insa nu mege. ai vreo sugesti ..??mercy

 • @jivago: Nu am folosit Volume Boost pentru 3.0 si nu cred ca mai e de actualitate patch-ul respectiv avand in vedere ca am ajuns deja la firmware 3.1.3. Cred ca ar trebui sa faci un update la 3.1.2 si sa instalezi asta daca ai nevoie de el.