Ravensword 1.1 update

IMG_0687 Anuntam acum mai bine de 2 saptamani cazul jocului Ravensword care a fost respins de catre Apple, la o prima analiza a aplicatiei, pentru ca la cateva zile dupa, sa primeasca acceptul echipei AppStore, si sa ajunga intr-un final unul dintre cele mai downloadate RPG-uri. Iata ca ieri a fost trimis spre aprobare un update care aduce o serie de bug fixes si si cateva features noi.

Pentru cei care au terminat quest-ul principal al jocului, au fost adaugate 2 zone secrete noi : The Forest of Lamneth si Dungeon of Lamneth, fiecare avand o serie noi de NPC-uri mult mai puternice decat cele din versiunea originala, cum ar fi Uber Ogre, un boss de level 60 pentru care cel mai probabil jucatorii vor trebui sa gandeasca o strategie foarte bine pusa la punct penru a-l dobora. Totodata au fost introduse o serie noua e magic items : lightning rune – cu ajutorul caruia puteti ataca inamicii folosindu-va de traznete, sau Amulet of Mana – care da posibilitatea detinatorului de a folosi un numar nelimitat de magic runes. Lightning rune-ul este pierdut pe undeva prin The Forest of Lamneth si Amulet of Mana se afla la Uber Ogre, deci nu sunt chiar atat de usor de procurat.

Au fost rezolvate si cateva buguri, iar in ceea ce priveste gameplay-ul a fost marita distanta la care puteti selecta un inamic si a fost crescuta sensibilitatea swipe-ului pentru a ajuta la rapiditatea actiunilor. Update-ul a fost trimis catre Apple pentru aprobare si va fi cel mai probabil disponibil in zilele urmatoare, so stati prin preajma.