Guerilla Bob, joc romanesc pentru iPhone/iPod Touch

guerrilla_bob_1-300x200 De data aceasta va voi prezenta o un joc facut de o echipa de romani, un joc care pare destul de promitator, un joc la care s-a lucrat mai bine de 7 luni. Jocul vine de la echipa romaneasca Angry Mob Game si poarta numele de Guerilla Bob.
Jocul este un survival shooter clasic in care trebuie sa omorati cam tot ce va sta in cale insa presarat cu anumite elemente care il disting de restul celorlalte jocuri si care sunt sigur ca vi se vor parea interesante si aprecierea trebuie sa mearga spre echipa de romani care si-a pus talentul la lucrul pentru a creea jocul. Actiunea jocului se desfasoara in diferinte environment-uri : canioane, desert, in interiorul oraselor, iar pe masura avansarii in joc si in cadrul environment-ului veti descoperi arme si item-uri secrete cu ajutorul carora veti putea dobori toti inamicii si bossii pe care ii veti intalni de-a lungul jocului.

“Jocul ofera elemente de o complexitate nemaintalnita in vreun joc de genul acesta pentru iPhone” spune CEO-ul echipei Angry Mob Game, Bogdan Iliesiu, iar din trailerele publicate trebuie sa ii dau dreptate. O analiza a jocului releva nu doar clasicul shoot and kill ci si elemente de aventura, de descoperire, o actiune care te tine legat de personajul tau si de avansarea acestuia de-a lungul nivelelor.

Din trailere jocul pare a fi foarte interesant si trebuie sa recunosc ca fiind vorba de o echipa de romani, eu unul sunt si mai nerabdator sa il testez. Din pacate jocul este in ultimele faze ale development-ului si va fi disponibil undeva prin luna ianuarie 2010, asa ca we’ll just have to wait and see. Acum va las in compania a 2 teasere, enjoy :