Aplicatia gratuita a zilei

screenshot2 Aplicatia gratuia a zilei de astazi, a fost amintita de mine in top 5 jocuri ale lunii Noiembrie si poarta numele de :

Wheeler’s Treasure

Wheeler’s Trasure este un adventure game avand drept storyline povestile cu pirati si descoperirea comorilor ascunse prin toate colturile jocului, pe care voi trebuie sa le descoperiti. Jocul va pune in postura unui pirat care parcurgand fiecare nivel al jocului aduna obiecte valoroase, descopera comori si omoara inamici, scopul principal fiind acompanierea unei roti gigantice care merge in background, piratul care strabate cel mai multi yarrds intr-un nivel inainte ca roata sa dispara de pe ecran, obtine scorul cel mai mare. Dar roata nu este doar un obiect de decor, va puteti folosi de ea pentru a va apra de inamici, pentru a ajunge la obiecte aflate la inaltimi destul de mari, ori pentru a trece peste anumite obstacole intalnite de-a lungul jocului.

Jocul are un controller foarte simplu care va permite sa ghidati personajul folosind swipe-ul si cele 2 butoane din partea de jos a ecranului. Fiecare nivel este generat in mod aleator, fiind practic imposibil de a juca 2 tipuri de niveluri identice unul dupa altul. Ceea ce ofera un element de originalitate jocului este faptul ca inaintea fiecarui nivel puteti alege un item care va ofera o putere speciala, de exemplu : rezistenta, abilitatea de a sari mai departe, viata mai multa, forta,etc. Joculetul este foarte interesant si in mod sigur va va tine ocupati ceva vreme.

Daca va intereseaza joculetul, il puteti downloada din US AppStore de aici si din RO AppStore de aici.