Aplicatie Playboy pentru iPhone/iPod Touch

23501 Apple pare sa se fi inmuiat in ceea ce priveste acceptarea aplicatiilor in AppStore. Nu cu mult timp in urma erau interzise orice fel de aplicatii care prezinta nuditate, fie ea si partiala, dar de la o vreme, Apple a introdus in magazinul sau online o serie de aplicatii cu ajutorul carora barbatii se pot relaxa. Deci aplicatia celor de la Playboy nu este prima de acest gen, dar este una de renume insa paleste in fara alteia pe care unii dintre voi probabil o stiu iSteamy, dar care inca nu a ajuns sa fie aprobata in AppStore.

Aplicatia celor de la Playboy ofera utilizatorilor informatii despre viitoarele reviste, cat si cele deja lansate sau in arhiva, clipulete cu playmate-urile care deja au aparut sau urmeaza sa apara in celebra publicatie, behind the scenes video, preview-uri cu poze si o parte din publicatii. Nu stiu daca viitoarele editii pot fi cumparate direct din aplicatie sau vor fi oferite doar preview-uri gratis, deasemenea nu stiu daca exista si alt content care poate fi cumparat, pot doar sa va spun ca daca achizitionati aplicatia acum, veti primi editiile Noiembrie si Decembrie ale revistei.

Iata lista de features lunare :

– Playboy Interview: Candid long form conversation with the world’s most insightful minds
– Playboy Advisor: Advice about everything from sex to stereos and cars to cuisine
– 20 Questions: A selection from the quick hitting Q&A session with today’s top celebrities
– Party Jokes: Classic gags that are sure to make you the center of attention
– Celebrities Hangin’ With Hef: Famous folks partying and posing with the man himself
– Fashion: Pictures of today’s hottest looks with tips on how to make them work for you

Si exclusive content :

– Playmate Video: The new Centerfold comes to life in a sexy preview clip that’s unavailable anywhere else!
– Free Wallpapers: Add some Playboy personality to your iPhone with free Rabbit Head wallpaper and downloadable photographs of the Playmate, designed and available exclusively for this app

Din pacate aplicatia nu este disponibila decat in US AppStore si am impresia ca doar acolo va si ramane, asa ca o puteti cumpara pentru 1.99$ de aici.

23502 235052350423503