ProSwitcher, multitasking app pentru iPhone

proswitcher Credeati ca s-a terminat cu aplicatiile pentru multitasking dedicate iPhone-ului odata cu aparitia Multifl0w-ului ? V-ati inselat amarnic pentru ca Ryan Petrich, developer-ul aplicatiei Overboard a anuntat ca lucreaza la o noua aplicatie, ProSwitcher care promite sa fie mai buna decat tot ceea ce exista in domeniul multitasking-ului pentru iPhone.

Aplicatia este inspirata din sistemul de multitasking al Palm Web OS, este in mare parte asemanatoare cu Multifl0w, cu exceptia ca este mult mai usor de folosit, functioneaza mai bine, este intuitiva si mai presus de toate este open source, ceea ce permite de fapt si altora sa foloseasca sistemul lui Ryan Petrich, care colaboreaza si cu membrul Dev Team chpwn la acest proiect, pentru a crea alte aplicatii asemanatoare, sau mult imbunatatite.

Pentru a functiona, aplicatia se va folosi de o libactivator, special creata pentru ProSwitcher, va permite utilizarea anumitor gesturi : flick to close, swipe to scroll, si tap to open(ultimele 2 exista si in Multifl0w), va consuma foarte putina memorie si nu va functiona decand in momentul activarii backgrounding-ului.

Nu se stie inca cand va fi lansata, dar zvonurile spun ca in aproximativ 3 saptamani.

screenshot1 screenshot3