Top rated apps update 1.1

23605 Top rated apps, aplicatia celor de la MS Soft care va permite sa vedeti cele mai bine cotate aplicatii din AppStore si aplicatiile adaugate de catre voi la favorite, online cat si offline, a fost updatata astazi la versiuna 1.1, in urma feedback-ului pozitiv al celor care bazandu-se pe ea si-au cumparati aplicatii. Oamenii din spatele aplicatiei au sapat adanc in baza de date a celor de la Apple si au inclus in noul update nu mai putin de 500 dintre cele mai bine cotate aplicatii, dintre care 300 sunt jocuri, aplicatiile find alese pe baza voturilor acordate de utilizatori in AppStore, nota minima pentru a fi luate in considerare fiind 4 dintr-un maxim de 5.

Partea buna a acestei aplicatii este ca intreaga baza de date, toate review-urile, descrierile, pozele, absolut tot ce puteti gasi despre una din aplicatiile listate in AppStore, gasiti si in aplicatie doar ca informatiile sunt incluse direct in ea si nu trebuie sa va conectati la internet pentru a vedea tot ce va trebuie sa stiti despre acea aplicatie. Dar asta nu e tot, aveti optiunea de a va crea o lista de aplicatii favorite, pentru ca din cele 500 existente, in mod sigur va vor sari in ochi destul de multe, iar bazat pe acea lista de favorite va puteti hotara ce anume doriti sa cumparati si ce nu.

Daca va intereseaza aplicatia, o puteti downloada pentru 0.99$ din US AppStore de aici si pentru 0.79€ din RO AppStore de aici.