Avatar pentru iPhone/iPod Touch review

687281_2-300x200 Cu 3 zile inaintea lansarii oficiale a filmului Avatar al lui James Cameron, Gameloft a lansat jocul pentru iPhone/iPod Touch bazat pe celebrul film. Actiunea din joc este un fel de preludiu dinaintea filmului, nimic din joc nu este copiat dupa varianta de pe marile ecrane, toata actiunea se desfasoara intr-o perioada de timp anterioara celei din film, sfarsitul facand practic legatura dintre joc si film. Se pare ca Gameloft a avut acces la resursele folosite pentru filmarea filmului inclusv vocile unor actori care se regasesc in jocul pentru iPhone. Pe partea de grafica, jocul foloseste acelasi engine 3D ca si jocul Hero of Sparta, cu exceptia unor imbunatatiri si elemente grafice special adaugate pentru cei cu 3GS-uri.

Avatar ofera jucatorilor o arie vasta de actiuni ce pot fi realizate cu eroul : platform jumping, swinging, climbing si cateva lupte in primele nivele ale jocului, intr-o maniera mult mai realista decat in Hero of Sparta. Pe masura ce inaintati in joc veti avea de invins mai multe tipuri de inamici, incluzand bosi destul de puternici, veti avea posibilitatea de a face quest-uri pentru locuitorii satelor prin care treceti, si in unele misiuni sau lupe pe care le veti avea de facut veti fi ajutat de un banshee. Pe partea de control, va veti folosi de un virtual joystick afisat in partea stanga a ecranului si de butoanele din partea dreapta pentru atac, jumping, etc.

Storyline-ul se intinde de-a lungul a 15 capitole cu un timp de joc estimat la 7 ore, ceea ce pentru un joc de iPhone este extrem de considerabil. Este un joc pentru iubitorii de RPG-uri destul de bine facut, sa speram doar ca si filmul va fi la fel de bun.

Daca doriti sa cumparati jocul, o puteti face pentru 9.99$ din US AppStore de aici si pentru 7.99€ din RO AppStore de aici.

2 COMENTARII

  1. la instalat cineva…eu da…e super fain…dar la nivelu 7 cand ajung imi sare ala de nebun in sus…ce sa ii fac??sau asa e jocu??