Sort Shots permite cautarea printre pozele din iPhone

23781-500 Beanhead Consulting a anuntat ieri disponibilitatea imediat in AppStore a primei aplicatii pentru iPhone/iPod Touch care permite utilizatorilor sa caute prin telefon o anumita poza. Aplicatia promite utilizatorilor ca ii va scuti de cautarea manuala prin sutele de poze din Camera Roll datorita algoritmilor avansati de cautare care permit gasirea unei anumite poze in cateva secunde. Aplicatia permite totodata utilizatorilor sa share-uiasca pozele pe Twitter, Facebook, sa le trimiat pe e-mail sau chiar sa creeze slideshow-uri in care sa adauge ca si coloana sonora melodii din music library-ul telefonului.

Aplicatia a fost creata bazata pe studiile unor companii de sondare nord americane care sustin ca americanul de rand face in jur de 20 de poze pe zi care inmultite cu zilele unei luni si lunile unui an ajung la niste cifre astronomice si astfel baietii de la Beanhead s-au gandit ca ar fi de ajutor o aplicatie care sa usureze scroll-ul prin Camera Roll.

Trebuie sa recunosc ca search-ul este destul de complex si customizabil, permitandu-va sa cautati dupa orice cuvant, sa adaugati fiecarei poze un anumit tag sau sa o introduceti intr-o anumita categorie, care va va ajuga ulterior la cautare sau sa adaugati o poza printre favorite. Eu personal o consider folositoare, mai ales ca am obiceiul sa-mi umplu telefonul de poze si filmulete week-end de week-end.

Daca va intereseaza aplicatia o puteti cumpara pentru 2.99$ din US AppStore de aici si pentru 2.39€ din RO AppStore de aici.