App Popular 1.1 lansata

24077 Compania App Popular a anuntat ieri lansarea in AppStore a aplicatie cu acelasi nume ce poate fi downloadata gratuit worldwide. Prin intermediul acestei aplicatii utilizatorii de iPhone/iPod Touch pot tag-ui aplicatii favorite din oricare dintre cele 77 de AppStores, aplicatia vand 2 sectiuni dedicate in care noii utilizatori vor putea descoperi fie cele mai taguite aplicatii : “Top Picks by Members”; fie cei mai des cautati termeni : “Most Popular Search Terms”.

Spre deosebire de celelalte aplicatii de acest gen, App Popular ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta prin oricare din cele 77 de AppStores dupa tara sau categorie, si spre deosebire de celelalte aplicatii are optiunea de a trimite  prin intermediul Twitter sau Facebook detalii despre aplicatiile voastre favorite, cu prietenii. La fel ca si celalalte aplicatii de profil, App Popular da utilizatorilor posibilitatea de a face liste aplicatiile favorite/mai putin favorite, avand totodata optiunea de a trimite aceste liste pe Twitter sau Facebook.

Aplicatia beneficiaza totodata de tehnologia Push care permite utilizatorilor sa selecteze aplicatii pentru care sa fie informati in legatura cu schimbarile de pret, update-urile aparute sau review-urile postate. Iata acum si lista de features :

* Search the entire App Store
* Explore all 77 App Stores by country/category
* View an app’s latest (US Only) reviews
* Tag apps with keywords or phrases
* Share apps & lists of apps via email, Facebook, & Twitter
* View any app’s top 100 world rankings (updated 6x daily)
* Get price alerts via push notification for any app available for download worldwide
* See what’s hot and what’s not and find the best deals throughout the day with the app data “Stream”
* Discover new apps by viewing “Top Picks by Members” Best, Worst, Most Wished For Apps Lists; Top Tags; and Most Popular Search Terms

Eu o consider foarte utila si v-o recomand, o gasiti gratuit in orice AppStore din lume.