eBuddy pentru iPhone updatat

24029 Stiu ca multi dintre voi folosesc eBuddy ca aplicatie principala de chat pentru ca ofera posibilitatea de a va loga pe mai multe conturi deodata (MSN, Yahoo, AIM, ICQ, GTalk, MySpace, etc.) so va anunt ca de ieri aplicatia a primit un update destul de important : landscape mode si posibilitatea de a salva pozele direct din aplicatie.

Stim cu totii cat de enervante sunt unele aplicatii care nu permit landscape mode pentru tastatura virtuala a iPhone-ului sa ca eu personal sunt fericit ca cei de la eBuddy s-au gandit sa implementeze acest feature in aplicatie doarece devenea cam enervant sa scriu pe o bucatica de ecran.

Iata noutatile : – Landscape mode
– Save received pictures
– Save sent pictures
– Improvements to search
– Set nickname for your buddies
– Retrieve you password with e-mail address
– UI improvements to buddy list
– Improvements to push notifications
– Did-you-know messages at login
– Added Hyves IM

Puteti cumpara eBuddy Pro din AppStore pentru 4.99$ de aici sau puteti downloada varianta gratuita dar care contine reclame si RO AppStore puteti achizitiona eBuddy Pro pentru 3.99€ de aici sau puteti lua varianta gratuita dar cu reclame de aici.

24030 240332403224031

Articolul precedentIstoria din spatele tethered jailbreak-ului
Articolul următorApp Popular 1.1 lansata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.