Install0us 3 update + metoda de instalare

post-2-126105300455_thumb

Aveti la finalul articolului metoda de instalare a Install0us beta 3.

Probabil ca in urma articolului meu de ieri unii dintre voi au observat faptul ca Install0us afiseaza update-uri pentru aplicatiile instalate in telefon insa link-urile pentru a face update-ul trimit utilizatorii spre AppStore in loc de appulo.us, asa cum se asteptau toti. Ei bine, astazi a venit si clarificarea din partea omului care tine vine proiectul Install0us, puy0, care a explicat motivele pentru care a introdus acea optiune : in primul rand a tinut sa sublinieze faptul ca atat el cat si celelalte persoane implicate in proiect sustin developerii de aplicatii cumparand aplicatiile/jocurile care le plac sau le considera necesare(asta pentru ca fiind developer intelege frustrarea unei munci facute degeaba), iar in al doilea rand, prin despartirea de appulo.us puy0 a intrat in legalitate, nedorind nici un fel de conflict legal cu echipa de avocati de la Apple sau a oricarei alte companii creatoare de aplicatii. puy0 a continua explicatia spunand ca intrarea in legalitate este principalul motiv pentru care Install0us cere utilizatorilor sa introduca singuri pagina de start, pastrand astfel distanta fata de app cracking sites sau orice fel de proiecte ilegale, transferand responsabilitatea exclusiv in sarcina utilizatorilor.

Practic Install0us este o copie aproape fidela a aplicatiei AppStore din telefon, cu exceptia ca ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege orice site prin intermediul caruia sa downloadeze/instaleze aplicatii si totodata este compatibil cu majoritatea site-urilor de file sharing(a nu se intelege torrente).

Am spus ieri ca aplicatia finala e departe de a fi gata, iata ca astazi a aparut un nou update prin implementarea optiunii Google Search. Lista de noutati in mod sigur va continua, asa ca ramane de vazut ce bunatati au pregatite baietii pentru noi in zilele urmatoare.

Tocmai am observat ca Install0us 3.0 beta 2 poate fi downloadat din SINful iPhone Repo: http://sinfuliphonerepo.com. Daca nu stiti sa adaugati surse in Cydia, aveti un tutorial aici.

Articolul precedentNavigon Mobile Navigator la pret redus de sarbatori
Articolul următorIstoria din spatele tethered jailbreak-ului
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.