Tiki\’Notes revolutioneaza typing-ul pe iPhone

24098 Tiki’Notes este cea mai noua invetie in domeniul aplicatiilor pentru iPhone, dedicate rezolvarii “dificultatii” typing-ului folosind tastatura virtuala a telefonului. Apliactia contine 6 butoane pe care veti gasi grupa tot alfabetul plus cele mai importante semne de punctuatie care dupa spusele developerilor ar trebui sa va usureze tastarea si in plus aplicatia beneficiaza de un motor de predictie a cuvintelor care, tot dupa spusele celor care au creat aplicatia, nimereste cuvantul pe care doriti sa-l scrieti in 40% din cazuri. In esenta butoanele functioneaza la fel ca cele prezente pe telefoanele normale, fiind nevoie de 1,2 sau 3 tap-uri pentru a scrie o singura litera. Ceea ce aduce nou aplicatia este un dictionar denumit de ei T6 care dupa relatarile lor in functie de litera/literele scrise afiseaza pana la 6 cuvinte din care puteti alege, aplicatia invatand totodata din cuvintele folosite de voi pentru a crea un vocabular din care, pentru predictie, va afisa cuvintele folosite cel mai des, in functie de ceea ce scrieti.

Aplicatia nu este la prima versiune asa ca tot ceea ce v-am prezentat eu mai sus face parte din update-ul la versiunea 2.0 plus urmatoarele :

– Innovative contextual word prediction system. Save up to 40% letters with 1 to 6 words option.
– Automatic apostrophisation, punctuation and capitalisation.
– New T6 mode allows one hit per key!
– Embedded online help pages & videos.
– Multilingual version (french & english)

Aplicatia poate fi downloadata gratuit din US AppStore de aici si din RO AppStore de aici.

8 COMENTARII

  1. Si lista aplicatii nu se limiteaza doar la telefone, poti aduce pe iPhone multe alte aplicatii care exista doar pe PC-uri de exemplu. Ce sa mai… e o platforma “deschisa” pentru aproape orice.