F.A.S.T. pentru iPhone/iPod Touch, acum gratis

Fleet Air Superiority Training aka F.A.S.T. este un dogfighter pentru iPhone/iPod Touch lansat in luna iunie a anului acesta care insa de ieri se gaseste gratuit in AppStore datorita deciziei companiei creatoare, SGN, de a vinde upgrade-uri necesare jocului direct din aplicatie celor interesati in loc sa ceara bani pentru aplicatia insesi. Metoda aceasta e din ce in ce mai folosita de developerii de aplicatii deci presupun ca are un efect destul de pozitiv asupra vanzarilor.

Jocul se aseamana oarecum cu H.A.W.X., sunteti un pilot de avion de vanatoare trimis pentru a proteja obiectivele strategice de atacurile inamicilor, gameplay-ul punandu-va direct in mijlocul actiunii, avand parte de lupte aeriene, distrugerea de caldiri sau nave in mijlocul oceanului, fiecare misiune punandu-va la incercare abilitatile de a controla aparatul de zbor de pe ecranul telefonului. Varianta originala a jocului contine nu mai putin de 30 de misiuni a caror dificultate creste progresiv, punandu-va la dispozitie un numar total de 13 aparate de zbor(3 la inceput si inca 10 deblocate pe masura inaintarii in joc) si desigur un arsenal pe masura pentru a duce treaba la bun sfarsit.

Iata noutatile aduse prin trecerea la versiunea FREE :

  • Fly tons of new missions to earn money and increase your rank to General with the new DefCon Map Campaigns!
  • Form squadrons with your friends, compare your squadron to others with the Top Squadrons feature.
  • Fly escort missions, bombing runs and defend territory against enemy forces.
  • Buy new gear, including the BFM-2000 Missiles from the in-game market.
  • Two new planes have been added, including a massive strategic bomber.
  • Increased performance in multiplayer competitions.
  • Adjusted campaign difficulty for an improved user experience.

In cazul in care ati cumparat jocul(costa doar 0.99 centi) atunci update-urile vor fi gratuite, iar in cazul in care doriti sa downloadati acum noua varianta, toate aceste update-uri vor putea fi cumparate contra aceluiasi pret de 0.99 de centi. Aplicatia este disponibila in oricare din cele 77 de AppStores,si pe final un mic trailer :