Install0us 3.0 beta 3 indisponibil

Din cate am vazut multi dintre voi s-au izbit de o mica problema cu install0us, fie aplicatia se inchidea imediat dupa deschidere fie erati intampinati de un mesaj care va spunea ca nu puteti folosi aplicatia. Explicatia este destul de simpla, Install0us 3,0 beta a fost lansat doar pentru donatorii site-ului install0us.com detinut de puy0, faptul ca a ajuns si in alte repo-uri a fost o scapare a sa pe care se pare ca a corectat-o de indata.

Din pacate eu nu stiu sa existe alta varianta beta a Install0us care sa poata fi folosita fara probleme asa ca pana la noi ordine fie donati catre site-ul lui puy0, fie reinstalati versiunea 2.5 si asteptati cuminti pana la lansarea versiunii finale a Install0us 3.0

Articolul precedentTwitterlator Pro update
Articolul următorC&C Red Alert Mutiplayer update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.