C&C Red Alert Mutiplayer update

La 2 luni de la lansarea variantei pentru iPhone/iPod Touch a celebrului joc Command & Conquer Red Alert, oamenii de la EA Games s-au gandit in sfarsit sa adauge si optiunea Multiplayer, nu de alta dar, ar putea in topul multiplayer games pentru iPhone/iPod Touch. So, update-ul aduce jucatorilor posibilitatea de-asi provoca prietenii in jocuri multiplayer locale prin WiFi sau Bluetooth, ori pentru a accesa serverele celor de la EA Games puse la dispozitie pentru comunitatea foarte mare a fanilor C&C.

A venit cam tarziu ce-i drept, ar fi trebuit sa includa optiunea asta inca de la bun inceput si sunt sigur ca incasarile ar fi fost mult mult mai mari dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Daca vreti sa cumparati jocul, il puteti gasi pentru 4.99$ in US AppStore aici si pentru 3.99€ in RO AppStore aici.

Articolul precedentInstall0us 3.0 beta 3 indisponibil
Articolul următor12 aplicatii gratuite de Craciun de la Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.