Dock, un nou concept pentru iPhone

Dock este o noua aplicatie lansata de curand in Cydia care copie dock-ul clasic de pe Mac si il aduce pe ecranul iPhone-ului. So, practic aplicatia Dock poate fi folosita intr-un mod asemanator lui ProSwitcher, in sensul ca acompaniata de Backgrounder poate transforma multitasking-ul intr-o adevarata placere pentru utilizatori.

Prin deschiderea aplciatiei Dock veti avea afisate in primul rand toate aplicatiile ce ruleaza in background in momentul marcandu-le cu o bulinuta albastra, dandu-va totodata posibilitatea de a inchide aplicatiile dorite print-ul drag al aplicatiei in partea stanga a ecranului. Dar aplicatia ofera totodata posibilitatea de a creea shortcuts pentru aplicatiile voastre favorite direct in Dock, fiindu-va astfel mult mai usor de gasit aplicatia dorita cat mai rapid.

Iata cateva features :

  • Double-tap on the statusbar
  • Slide nell’angolo destro, Slide the right corner,
  • Slide nell’angolo sinistro Slide the left corner
  • Una delle diverse gestures di QuickDo (qualora fosse installato) One of several gestures of QuickDo (if it was installed)

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi downloadata din Cydia, din repo-ul iSpazio avand pentru inceput un trial de 3 zile, dupa care aveti posibilitatea de a o achizitiona contra 4.99$


2 COMENTARII